Pasfoto’s laten maken in Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht en heeft u pasfoto’s nodig voor een officieel of niet officieel document van de overheid? De Lesseps maakt pasfoto’s die aan alle vereisten van de overheid voldoen.

Pasfoto's maken in Utrecht

Vraag een routebeschrijving op Neem vrijblijvend contact op

Pasfoto’s maken in Utrecht

Heeft u officiële pasfoto’s nodig voor bijvoorbeeld een paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of een visum? De Lesseps gevestigd in de wijk Zuilen te Utrecht is voorzien van een pasfotoservice. Je kunt hier snel en eenvoudig pasfoto’s laten maken die voldoen aan de laatste wettelijk gestelde richtlijnen voor de volgende officiële documenten: paspoort, rijbewijs, identiteitskaart en visum. Dus ben je op zoek naar pasfoto’s met een acceptatie garantie? Dan ben je bij de Lesseps aan het juiste adres.

Hoe werkt het?

Het is mogelijk om zonder afspraak bij de Lesseps langs te komen met pasfotoservice. De pasfoto’s worden direct door één van onze medewerkers gemaakt, gepresenteerd en na goedkeuring afgedrukt. Uiteraard met kwaliteitsgarantie, acceptatie garantie en tegen een vriendelijke prijs.

Wilt u een professionele pasfoto laten maken die voldoet aan de kwaliteitseisen en acceptatie garantie? Vraag dan direct een routebeschrijving op of neem contact op met de Lesseps.

Naar de Lesseps voor pasfoto’s

Navigeer naar de Lesseps en laat gemakkelijk uw pasfoto’s maken met acceptatie garantie.

Ons adres
De Lessepsstraat 59
3553 RJ Utrecht