Nieuws

Een exclusieve Eurojackpot actie

Speel nu een Eurojackpot lot en krijg de tweede gratis. Dat betekend dat u twee keer kans maakt op de jackpot van 31 miljoen euro1.   Weet u al wat u met het geld wilt gaan doen? Een welverdiende vakantie naar een ver land of toch maar die droom wagen? Lees meer..

Eerste koopzondag

Zondag 9 augustus is het de eerste koopzondag van de Lesseps. Wij zijn zondag geopend van 10 uur ‘s ochtends tot en met 5 uur ‘s middags. Dit is wat u moet weten: De diensten, Western Union en MR. Pay zijn de hele dag beschikbaar. Zo kunt u gemakkelijk geld naar Lees meer..

Werkzaamheden voor de deur

actuele verkeers hinder de lesseps

De gemeente Utrecht vervangt het asfalt in de De Lessepsstraat. Ook worden er nieuwe rioolaansluitingen aangelegd, komen er fietsstroken, worden er bomen verplant en past de gemeente de parkeervakken aan. De werkzaamheden duren tot begin juli.   Bereikbaarheid van de Lesseps Ondanks de werkzaamheden aan de Lessepsstraat, is de Lesseps Lees meer..

Toto specialist

De Lesseps doet graag iets terug voor zijn klanten. Zo drukken wij elke dag het laatste toto programma voor u af met de actuele quoteringen. Met deze actuele informatie kunt u de juiste keuzes maken en zo uw weddenschap winnen! Ons personeel helpt u graag als u vragen heeft over het toto spel. Lees meer..

Moederdag 2015

Aanstaande zondag (10 mei) is het Moederdag. Moederdag is de dag om alle moeders in het zonnetje te zetten. Denk aan een ontbijt op bed of een bos bloemen. De Lesseps heeft een breed assortiment bloemen en plantenbakjes om uw moeder (of vrouw) in het zonnetje te zetten. Graag tot Lees meer..

Bevrijdingsdag 2015

Op 5 mei 2015 is de Lesseps de gehele dag geopend. Vier samen met ons de vrijheid en kom gerust langs. Wij zijn geopend van 08:30 tot 18:00 uur.

Het vernieuwde toto hoekje

In samenwerking met de TOTO heeft de Lesseps een speciale kansspel omgeving gecreëerd. In deze omgeving kan de klant op zijn gemak het spelformulier invullen en goed nadenken over zijn of haar weddenschap(pen). Laat even weten wat u vindt van onze TOTO omgeving. Graag zien wij u terug in onze Lees meer..

Like, tag, share & win!

Verdient uw Valentijn op 14 februari een Valentijns boeket bloemen? Doe mee aan onze Like, tag, share en win! actie op Facebook en maak kans op een Valentijns boeket ter waarde van €15,- Hoe speelt u mee? Like ons bericht op Facebook. Tag uw Valentijn in het bericht. Deel ons bericht Lees meer..

Een gratis Lotto Muts

De Lotto presenteert een winterse actie. Bij het spelen van 4 rijtjes Lotto krijgt u deze speciale TEAM LOTTO JUMBO NL muts gratis! Wie wilt deze muts nou niet hebben? Wees er snel bij want voor deze actie geldt een beperkte oplage dus OP=OP

Tulpen 3 voor € 6,-

Bloemen en Tabaksshop de Lesseps heeft een speciale Tulpen actie 1 bos Tulpen voor € 3,- 2 bossen Tulpen voor maar € 5,- 3 bossen Tulpen voor maar € 6,-

Vakantiecheque t.w.v. €200,-

De Lesseps begint 2015 goed met een speciale vakantie actie. Wint u de vakantiecheque ter waarde van 200 euro of een overheerlijke slagroomtaart ter waarde van 25 euro? Het enige wat u hoeft te doen is na het controleren van uw Lotto-, Toto-, Krasloten-, Lucky Day- of Eurojackpot lot, uw Lees meer..

Wens grootser dan ooit!

Oud & Nieuw is hét moment waarop we nadenken over onze wensen voor het nieuwe jaar. Met een Oudejaarslot maak je kans op die gigantische hoofdprijs van € 30 miljoen en worden nieuwjaarswensen grootser dan ooit! Wat is jouw allergrootste wens voor 2015? Hoofdprijs 30 miljoen & 10 prijzen van Lees meer..

Wat is Mr. Pay?

Mr. Pay is bij GWK Travelex de benaming voor de dienst voor het contant betalen van rekeningen. Tevens kunt u geld storten op een Nederlandse bankrekening. Dit houdt in dat u bij de Lesseps terecht kunt om een betaling of overboeking te voldoen door middel van contanten of door gebruik van uw pinpas. Wij Lees meer..

Wat is Western Union?

U kunt in Nederland bij iedere GWK Travelex vestiging terecht om gemakkelijk wereldwijd contant geld te versturen en te ontvangen via een Western Union® money transfer. De ontvanger kan het geld contant bij Western Union agentschappen wereldwijd ophalen. Er is geen bankrekening of credit card nodig. Voordelen van geld versturen Lees meer..

Voor ieder wat wils

De Lesseps heeft al bijna 30 jaar ervaring met bloemen en planten. In 1985 is de winkel geopend als bloemen winkel. NU ongeveer 10 jaar geleden kreeg de Lesseps de kans om een tabaksspeciaalzaak te worden. Deze kans heeft de Lesseps met open armen aangenomen en nu tien jaar verder Lees meer..

Het beste kerstcadeau is..

Natuurlijk slaagd u bij Tabakspeciaalzaak De Lesseps te Utrecht. Het kerststukje kan natuurlijk niet ontbreken deze kerst, of wat dacht u van het December Kraslot? Het ideale cadeau voor onder de kerstboom. Natuurlijk verkrijgbaar bij Tabakspeciaalzaak De Lesseps te Utrecht.