Justfog Q16 handleiding

Het opladen van de batterij van de Justfog Q16 Elektronische sigaret

De Justfog Q16 heeft een J-Easy batterij met een capaciteit van 900mAh.

De J-Easy batterij van de Justfog Q16 Elektronische sigaret opladen

De J-Easy batterij van de Justfog is eenvoudig op te laden door de micro-usb kabel in de micro-usb-poort aan de onderkant van de batterij te plaatsen. De Elektronische sigaret hoeft dus niet uit elkaar gedraaid te worden.

Als de batterij via de micro-usb kabel verbonden is aan het lichtnet, zie je het display knipperen. Dit signaal betekend dat de elektrische sigaret aan het opladen is. Indien het display niet meer knippert en de vijf streepjes in beeld staan, is de J-Easy 9 batterij volledig opgeladen.

Batterij percentage meten

De naast elkaar staande streepjes geven het resterende batterijpercentage aan.

  • 5 streepjes betekenen dat de batterij gevuld is voor 80 tot 100 procent
  • 4 streepjes betekenen dat de batterij gevuld is voor 60 tot 80 procent
  • 3 streepjes betekenen dat de batterij gevuld is voor 80 tot 100 procent
  • 2 streepjes betekenen dat de batterij gevuld is voor 80 tot 100 procent
  • 1 streepje betekenen dat het batterijpercentage lager is dan 20 procent

De batterij aanduiding zal tien keer knipperen om aan te geven dat de batterij bijna leeg is, deze dient opgeladen te worden voor verdere consumptie.

Justfog Q16

Justfog Q16 Kinderbeveiliging aan- en uit zetten

Als je vijf keer achter elkaar de aan/uit knop indrukt wordt de kinderbeveiliging geactiveerd. Als de kinderbeveiliging geactiveerd is druk je nogmaals 5 keer op de aan/uit knop, binnen 1,5 seconden, om deze te deactiveren.

Het plaatsen en vervangen van de Coil in de Justfog Q16

Als je de Justfog Q16 voor het eerst gebruikt is het belangrijk dat u de coil plaatst voordat het dampen (roken) mogelijk is. Hoe moet je dit doen? Draai de clearomizer, de buis waar de vulling in gaat, los van de airflow control, waar je de luchttoevoer kan aanpassen, die op de batterij zit. Nu de clearomizer los is van de airflow control draai je de coil in de airflow control. Indien dit gelukt is draai je de clearomizer weer op de airflow control.

Voordat we kunnen beginnen met het dampen van jouw Justfog Q16, moeten we deze eerst vullen met een e-liquid. Dit doe je eenvoudig door de clearomizer van de airflow control af te draaien, deze op de kop te houden en te vullen tot het zwarte streepje. Indien dit gelukt is hou je de clearomizer in de zelfde positie en draai je de batterij er op.

Keer tot slot de Justfog Q16 weer rechtop en laat de vloeistof contact maken met de coil, dit om te zorgen dat het materiaal in de coil goed nat is voordat de verbranding begint. Als de coil goed nat is kan het dampen beginnen.

 

Goed om te weten

#1 Plaats de e-liquid niet in het middelste buisje, dit is het rookkanaal, maar er naast.

#2 Als de Justfog Q16 gevuld is met e-liquid, moet deze even met rust gelaten worden zodat de coil goed nat kan worden. Deze dient volledig doordrenkt te zijn anders verbrand de coil. Elke keer als er een nieuwe coil ingedraaid wordt, dient dit herhaald te worden.

 

Videohandleiding van de Justfog Q16