Straatje 1/5 loten winnen?

Het is al weer een tijd geleden dat jullie iets konden winnen bij Tabakspeciaalzaak de Lesseps. Echter komt daar vandaag verandering in!

De Lesseps heeft in samenwerking met de Nederlandse Loterij een geweldige actie ontwikkeld waarbij jij gratis miljonair kunt worden! Klinkt goed toch? Vinden wij ook.

Straatje 1/5 loten winnen?

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is ons vertellen, in een reactie op dit Facebook bericht, wat jij zou doen met een miljoen. De winnaar van de meest creatieve, ludieke of grappigste reactie wint een Straatje Staatsloten twv €35,- waarmee hij of zij als miljonair de zomer in kan gaan.

 

Open het Facebook bericht en reageer direct!

 

18+ speel bewust

De laatste koopzondag

Tot onze grootste spijt is het vandaag (8 november 2015) de laatste koopzondag voor Tabakspeciaalzaak de Lesseps. Door middel van personeelstekort kunnen we deze koopzondag niet meer veroorloven en zijn we genoodzaakt om op zondag te sluiten. Wij vragen uw begrip hiervoor.

– Einde bericht –

Werkzaamheden voor de deur

De gemeente Utrecht vervangt het asfalt in de De Lessepsstraat. Ook worden er nieuwe rioolaansluitingen aangelegd, komen er fietsstroken, worden er bomen verplant en past de gemeente de parkeervakken aan. De werkzaamheden duren tot begin juli.

 

Bereikbaarheid van de Lesseps

Ondanks de werkzaamheden aan de Lessepsstraat, is de Lesseps goed te bereiken. U kunt nu al het vernieuwde stuk inrijden vanaf de Amsterdamsestraatweg (links aangegeven op de kaart). Eerder was het mogelijk om de Lessepsstraat in te rijden vanaf de Burgemeester van Tuyllkade maar dat is zoals u op de kaart kunt zien niet meer mogelijk. Mocht u vragen hebben over de actuele bereikbaarheid kunt u altijd contact opnemen met de Lesseps of bellen naar ons telefoonummer 030 2 444 333.

 

De laatste fase

De gemeente Utrecht is begonnen aan de laatste fase van de renovatie van de Lessepsstraat. Hierdoor is het laatste gedeelte gesloten voor werkzaamheden. Wel is de de Lessepsstraat te bereiken via Amsterdamsestraatweg.

 

actuele verkeers hinder de lesseps

 

bron: goedopweg.nl